Arsenalin toppari Pablo Mari on yksi viidestä ihmisestä, joita puukotettiin torstaina ostoskeskuksessa Milanossa, kertovat italialaislähteet.

Puukotukset tapahtuivat Carrefour-supermarketissa Milanon laitamilla. BBC:n mukaan puukotuksessa kuoli yksi ihminen ja osan loukkaantuneista kerrotaan saaneen vakavia vammoja.

Nimettömän 46-vuotiaan miehen kerrotaan varastaneen puukon myymälästä ennen kuin hän puukotti viittä henkilöä. Poliisi on pidättänyt tekijän ja ottanut hänet säilöön. Italialaismedian mukaan hänellä on ollut mielenterveysongelmia.

Arsenalin manageri Mikel Arteta kommentoi tapausta lyhyesti kuultuaan asiasta.

– Tiedän, että [Arsenalin tekninen johtaja] Edu on ollut yhteydessä hänen sukulaisiinsa. Hän on sairaalassa. Hän vaikuttaisi olevan kunnossa. Saan nyt tiedotuksen siitä, mitä tapahtui, sanoi Arteta Evening Standardin mukaan.

Arsenalista kommentoitiin tapahtunutta myös Sky Newsille.

– Me kaikki olemme järkyttyneitä kuultuamme kauheita uutisia Italiassa tapahtuneesta puukotuksesta, joka on vienyt useita ihmisiä sairaalaan, mukaan lukien lainalla olevan topparimme Pablo Marin. Olemme olleet yhteydessä Pablon agenttiin, joka on kertonut meille, että hän on sairaalassa eikä ole loukkaantunut vakavasti.

Monzan toimitusjohtaja Adriano Galliani puhui TG2 RAI:lle ja vahvisti espanjalaispelaajan tilan.

– Pablo Marilla on melko syvä haava selässä, mutta onneksi se ei ulottunut mihinkään elintärkeisiin elimiin, kuten keuhkoihin tai muuhun.

– Hänen henkensä ei ole vaarassa, hänen pitäisi toipua nopeasti. Hänellä on joitakin vammoja, mutta ei kovin vakavia. Hän on tajuissaan ja saa tikkejä.

Espanjalainen Mari pelaa tämän kauden lainalla italialaisessa Monzassa. Diili sisältää osto-option.

Mari siirtyi Arsenaliin tammikuussa 2020 lainalle brasilialaisesta Flamengosta, ja kauden päätyttyä Tykkimiehet hankki hänet riveihinsä pysyvällä siirrolla. Mari on pelannut Arsenalissa 22 ottelua. Hän vietti jo viime kauden lainalla Italiassa Udinesessa.