Liverpoolin uruguaylaishyökkääjä Darwin Núñez on kertonut, minkä neuvon hänen maanmiehensä, seuran entinen tähtipelaaja Luis Suárez antoi hänelle aiemmin tällä kaudella.

Viime kesänä Benficasta Liverpooliin siirtynyt Núñez, 23, onnistui maalinteossa heti kahdessa ensimmäisessä ottelussaan, mutta kolmannessa pelissään hänellä paloi pinna täysin.

Núñez ajettiin elokuussa Crystal Palacea vastaan suoralla punaisella kortilla ulos hänen puskettua leukaan Joachim Andersenia, joka oli hiillostanut ja härnännyt häntä koko pelin. Uruguaylaiskärki joutui temppunsa seurauksena katsomaan kolme seuraavaa sarjapeliä katsomosta.

Liverpoolissa vuosina 2011-2014 pelannut Suárez, 35, lähetti tapahtuneen jälkeen Núñezille viestin ja neuvoi, miten olla provosoitumatta Valioliiga-puolustajia vastaan.

– Se oli hyvä asia, koska moni ei vaivautuisi nostamaan puhelinta ja lähettämään viestiä. Hänen eleensä oli todella tärkeä minulle, kommentoi Núñez ESPN:lle.

– Luis on vertailukohta, idoli kaikkialla maailmassa. Olen vasta aloittamassa, olen nuori, ja hän tietää kaikki nuo asiat, koska hän pelasi jo Valioliigaa Liverpoolin kanssa.

– Luis kertoi minulle, että näitä asioita tapahtuu joka pelissä Valioliigassa, että he (vastustajat) etsivät ja tönivät minua ja että minun täytyy tehdä itsestäni vahva ja olla toistamatta mokaani.

– Hän sanoi: ’Kuuntele minunlaistani idioottia.’ Arvostan todella sitä viestiä ja sitä, että hän pitää minusta.