Liverpoolin entinen hyökkääjä Luis Suárez kehottaa seuran uutta kärkipelaajaa Darwin Núñezia pitämään hermonsa paremmin kurissa jatkossa.

Uruguaylainen Núñez, 23, siirtyi Liverpoolin tänä kesänä Benficasta 75 miljoonalla eurolla ja isojen odotusten saattelemana.

Hän onnistui maalinteossa heti kahdessa ensimmäisessä ottelussaan, mutta kolmannessa pelissään hänellä pimeni täysin.

Núñez ajettiin Crystal Palacea vastaan suoralla punaisella kortilla ulos hänen puskettua leukaan Joachim Andersenia, joka oli hiillostanut ja härnännyt häntä koko pelin.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
PUNAISELLA PIHALLE.

Ei päässyt Darwin Núñez pelaamaan täyttä peliä tänäänkään. #Valioliiga

Liverpoolissa vuosina 2011-2014 pelannut Suárez, 35, varoitti Telemundon haastattelussa maanmiestään siitä, että jatkossa muiden joukkueiden pelaajat tietävät ärsyttää häntä entistä enemmän. Nykyisin kotimaassaan Nacionalia edustava Suárez sanoi, että hän keskusteli Núñezin kanssa tämän raivonpurkauksesta.

– Puhuin hänelle, koska hän vasta aloittelee [Valioliigassa]. Halusin tehdä hänelle selväksi, että tästä lähtien vastustajat hakeutuvat hänen iholleen kaksi tai kolme kertaa enemmän.

– Englannissa jopa vielä enemmän. Hän sai kuulla siitä tältä idiootilta, joka teki virheitä ja kärsi niistä, mutta kaatuminen ja uudestaan ylös nouseminen teki minusta vahvemman.

– Älä anna heille enempää mahdollisuuksia [ärsyttää sinua]. Se menee vain huonompaan suuntaan.

Kaikki Valioliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.