Newcastlen viimeistellessä tappiottoman lokakuunsa lauantaina, kirjattiin 4-0 -voitto-ottelussa Aston Villaa vastaan tehoja tutulle nimelle; Callum Wilson 2+1.

Coventry-kasvatti, joka edusti ennen Magpies-komennustaan peräti kuusi vuotta Bournemouthia, on oivassa vedossa, ja mediassa on jo tovin puuhattu hänelle jopa MM-reissua. Neljään otteeseen Englannin A-maajoukkueessa esiintynyt kolmekymppinen vastaa näihin ehdotuksiin tavalliseen, mutta tiukkaan tyyliin.

– Kun astun sen valkoisen viivan yli, keskityn Newcastleen. Minulta on kysytty MM-kisoista lukemattomia kertoja, ja totta kai niihin olisi mahtavaa päästä. Minun on kuitenkin puhuttava omasta puolestani vain kentällä.

– Jos se riittää, niin hyvä niin. Voin vain esiintyä mahdollisimman hyvin Newcastlen paidassa ja katsoa, mihin se minut vie.

Wilson upotti pallon lauantauna Villa-maaliin ensimmäisen kerran rankkaripilkulta, ja tuo osuma jäi ottelun voittomaaliksi. Hänelle merkittiin myös syöttö Miguel Almironin upeaan 4-0 -osumaan, jonka näetu oheiselta videolta.