Jürgen Klopp antoi pientä yleiskatsausta siihen, miltä Liverpoolin vuoristoratamainen tilanne juuri nyt näyttää sisäpuolelta katsottuna. Ennen Mestarien liigan Napoli-kohtaamista puhunut manageri ei luvannut poppakonsteja tai pikaliimaa asioiden paikkaamiseen.

– Ei ole olemassa mitään pikaratkaisuja, sillä ongelmamme on tasaisuuden ja vakauden puutteessa. Emme myöskään voi ajatella sitä, mitä mahdollisesti tapahtuu muutaman kuukauden kuluttua. Kyse on seuraavasta ottelusta ja sen jälkeen seuraavasta ottelusta.

– Ei kukaan tänne sellaisella ajatuksella tule, että Liverpoolilla on nyt vaikeaa, annetaampa heille vähän löysä. Päinvastoin, he haistavat tilaisuutensa tulleen.

– Tuleva ottelu on aina mahdollisuus voittaa. Edessä on aina mahdollisuus saada palasia oikeille kohdilleen. Sen eteen me teemme töitä. Ongelma on tietenkin (tiistaina) se, että myös Napoli tulee taistelemaan.

Yhteen ilmoille päässeeseen, outoonkin käsitykseen joukkueestaan Klopp haluaa puuttua.

– Taistelutahto on tallella, se ei ole ongelmamme. Siinä mielessä tämä joukkue ei ole muuttunut, eikä tule muuttumaan. Yhtäkkiä muutaman huonon tuloksen jälkeen ihmiset alkavat kuvitella, että emme yritä tarpeeksi. Sellaisessa todellisuudessa elämme, ja se on aivan normaalia.