Mestarien liigan ottelussa Liverpoolin vieraana tiistaina pelaava Napoli on täynnä tulivoimaa; joukkue ei ole hävinnyt kaudella vielä otteluakaan, ja on paukuttanut maanosan ykköskisan lohkovaiheessa keskimäärin neljä maalia per ottelu.

LUE ENNAKKOPAKETTI LIVERPOOL-NAPOLI -OTTELUUN TÄÄLTÄ!

Päävalmentaja Luciano Spalletti vertaili toimittajan pyynnöstä muutamaa joukkueiden isoista tähdistä. Siinä, missä Mohamed Salah on ollut jo vuosia Liverpool-puheiden keskiössä, on Napolista puhuttaessa vasta juuri opittu tavaamaan Khvicha Kvaratskhelian nimeä. Heinäkuussa Italiaan saapunut georgialaishyökkääjä on tehnyt joukkueelle 16 pelissä kahdeksan maalia ja antanut 10 maalisyöttöä.

– Kummalle tahansa heistä voi pelata yksinkertaisen pallon, ja he onnistuvat luomaan siitä joukkueelle hyvän mahdollisuuden. Vastustajan ohittaminen näyttää heidän kohdallaan helpolta, ja pallo pysyy hallussa heidän juostessaan 2000 kilometrin tuntivauhtia.

– He molemmat ovat mutkattomia, hyviä tyyppejä, aina valmiina auttamaan muita. He ovat todella kaksi sellaista tekijää, jotka voivat omilla panoksillaan vaikuttaa asioihin.

Liverpool-Napoli käynnistyy kello 22 Suomen aikaa.