Manchester United valmistautuu elämään Cristiano Ronaldon jälkeen. Se tutkii siirtomarkkinoita uusien keskushyökkääjien toivossa. RB Salzburgin 19-vuotias Benjamin Šeško on Irish Independentin mukaan yksi seuran tähtäimessä olevista pelaajista.

Unitedin on hiljakkoin rakentanut yhteyksiä kansainväliseen lajiosaamiseen. Sen sijaan että se yrittäisi hankkia Marko Arnautovićin kaltaista laastaria, se etsii varsinaiseen ongelmaan pitkäaikaista ratkaisua.

Markkinointi-ilmiö Ronaldon sopimus päättyy kahdeksan kuukauden päästä. Ei ole poissuljettua, etteikö hän saattaisi lähteä jo MM-kisojen jälkeen tammikuussa. Hän ei ole saanut Unitedin fanien jakamatonta tukea. Osa heistä on hullaantunut hänen paluustaan, mutta toiset pitävät häntä uhkana kaikelle sille, minkä varaan seura voi tulevaisuuttaan rakentaa.

Kaiken saisi anteeksi tekemällä jotain suurta, mutta siihen Unitedilla on vielä matkaa. Pian 38-vuotispäiviään viettävällä Ronaldolla ei ole paljon aikaa huipulla.

Šeškon markkina-arvo kasvaa alati, ja on täysin mahdollista, että United joutuisi maksamaan hänestä yli 45 miljoonaa euroa. Seurapamput seuraavat myös Juventuksessa pelaavan Dušan Vlahovićin tilannetta. Vlahovićin peli on kärsinyt päävalmentajan Massimiliano Allegrin varauksellisesta tavasta lähestyä otteluita, eikä Juven paikka ensi kauden Mestarien liigassa ole kirkossa kuulutettua.