Brentfordin hyökkääjä Ivan Toney kertoo tekevänsä Englannin jalkapalloliiton (FA) kanssa yhteistyötä liittyen syytöksiin, joiden mukaan hän on lyönyt vetoa otteluista. Daily Mail väittää, että FA:n tutkinta on jatkunut seitsemän kuukautta. Lehden saamien tietojen mukaan Toney harrasti veikkausta ennen siirtymistään Brentfordiin. Hänen ei epäillä pelanneen omaa joukkuettaan vastaan.

– Olen tietoinen minua koskevasta jutusta tämänpäiväisessä lehdessä, Toney kirjoitti Twitterissä lauantaina.

– Olen auttanut FA:ta heidän tiedusteluissaan enkä kommentoi [tapausta] millään tavalla ennen kuin tutkinta on saatettu päätökseen.

FA ja Brentford kieltäytyivät sanomasta juuta tai jaata.

Pelaajien, valmentajien ja muiden vastaavien vedonlyönti jalkapalloon liittyvistä tapahtumista on ehdottomasti kiellettyä Britanniassa. Sisäpiirin tietoa ei myöskään saa jakaa rahapelejä varten.

Toney majailee Valioliigan maalipörssissä neljännellä tilalla kahdeksan maalin saaliilla. Engelsmanni ei ole vielä tehnyt A-maajoukkuedebyyttiään, hän tosin istui vaihdossa joukkueen kahdessa viimeisessä ottelussa ennen MM-kisoja.