Maanantaina levinnyt tieto siitä, että Liverpoolin omistava amerikkalainen Fenway Sports Group on valmis harkitsemaan osakkeittensa osittaista myyntiä, lähti luonnollisesti välittömästi käsistä. Otsikoissa kerrottiin että seura on laitettu myyntiin, mikä ei FSG:n oman tiedotteen mukaan varsinaisesti pidä paikkaansa.

LUE AIHEESTA JA FSG:N LAUSUNNOSTA TÄÄLTÄ!

Revittely aiheella jatkuu myös tiistaina. Daily Mirrorin mukaan Liverpoolin hinta on neljä miljardia puntaa (noin 4,59 miljardia euroa). FSG otti seuran osake-enemmistön haltuunsa 300 miljoonalla punnalla vuonna 2010.

Nykyisen omistajansa resursseilla ja komennossa seura on voittanut Valioliigan, Mestarien liigan, FA Cupin, sekä Liigacupin kahdesti.

Amerikkalaismiljardööri Todd Boehlyn johtama ryhmä osti Chelsean hiljattain 4,25 miljardilla punnalla.