Newcastle Unitedin laitahyökkääjä Miguel Almiron on rikkonut hiljaisuuden Jack Grealishin toukokuisesta pilkasta hänen voitettua Valioliigan kuukauden pelaaja -palkinnon perjantaina.

Grealish, 27, juhli Valioliigan mestaruutta viime kauden päätteeksi voitettuaan hänen poikavuosiensa joukkueen Aston Villan viimeisellä kieroksella 3–2-lukemin.

Voittoa seuranneen pokaaliparaatin aikana Englannin maajoukkuemies seisoi Bernardo Silvan rinnalla, kun tämä vitsaili kameralle, että Riyad Mahrez olisi ansainnut tulla kentältä pois pelattuaan kuin Almiron.

– Riyad, ottakaa hänet pois kentältä, hän pelasi kuin Almiron, Grealish irvaili viraaliksi menneellä videolla.

Almiron, jonka kahdeksan maalia tällä kaudella ovat auttaneet Newcastlen sarjataulukossa kolmanneksi saakka, ei kuitenkaan ottanut Grealishin heittoa itseensä.

– Kättelisinkö häntä seuraavan kerran, kun pelaamme Man Cityä vastaan? Tietenkin, ilman epäilyksen häivääkään, huippuvireinen paraguaylainen kertoi ChronicleLivelle.

– Kuten olen sanonut, ja kuten olen jatkuvasti väittänyt ihmisille, Jack Grealish on loistava pelaaja, ja toivon hänelle kaikkea hyvää. En ole koskaan kiinnittänyt urallani huomiota siihen, mitä ihmiset sanovat minulle kentän ulkopuolella. Jatkat vain omaa työtäsi ja se siitä.

LUE MYÖS: Newcastleen pumpattiin yli 70 miljoonaa puntaa lisää – selvällä tarkoituksella

Almiron halusi kuitenkin kiittää kannattajia siitä, minkälaista tukea he ovat hänelle osoittaneet Grealishin kommenttien mentyä aikoinaan viraaliksi.

– Tapaus vain korosti Newcastlen kannattajien suuruutta. Silloin kun (Grealishin) juttu tuli esille, olin vain täynnä onnea ja ylpeyttä siitä, miten seuran fanit kerääntyivät ympärilleni. He osoittivat tukensa siinä vaiheessa ja se oli todella tärkeää, Almiron jatkoi.

LUE LISÄÄ!