Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen puolustaja Harry Maguire on ollut jo useamman kauden ajan kovan kritiikin kohteena. Maajoukkueen vakiokasvo on menettänyt tällä kaudella avauskokoonpanon paikkansa Unitedissa.

Siitäkin huolimatta Englannin päävalmentaja Gareth Southgate luottaa edelleen miehen otteisiin, siitä kertoo valinta MM-kisoihin. Southgaten ohella puolustajan tukijoihin liittyi myös Crystal Palacen manageri Patrick Vieira. Ranskalaisen mukaan Maguirea ei arvosteta tarpeeksi.

– Maguire on huippupelaaja, jolla on todella vahva luonne. Joskus sitä pelaa paremmin ja joskus huonommin, mutta se ei ota pois sitä laatua ja persoonaa, joka häneltä löytyy. Englannin maajoukkue hyötyy siitä, Vieira totesi BBC Sportille.

– Joskus te [viitaten median edustajiin] osoitatte arvostuksen puutetta Maguirea ja muita maajoukkueen pelaajia kohtaan, ranskalainen jatkoi.