Sky Sportsin päätoimittaja Kaveh Solhekol paljastaa Manchester Unitedin olevan äärimmäisen pettynyt Cristiano Ronaldon antamaan negatiiviseen haastatteluun seurasta.

37-vuotias portugalilaistähti vuodatti mediapersoona Piers Morganille haukkuja seurasta ja laukoi henkilökohtaisuuksia Erik ten Hagista ja Wayne Rooneysta. LUE LISÄÄ!

Ronaldo jäi pois sunnuntain vierasottelusta Fulhamia vastaan vedoten olevansa sairaana. Sky:n mukaan hyökkääjälle oli tiedotettu torstaina, ettei hän pelaisi avauksessa, mutta olisi kokoonpanossa.

Ikävä haastattelu paljastui seuralle vasta vierasvoiton jälkeen.

– Erik ten Hag ja Manchester United ovat äärimmäisen pettyneitä Cristiano Ronaldon haastattelun sävyyn ja ajoitukseen. Seura sai tietää haastattelusta vasta valmistellessaan lentoa takaisin Lontoosta Manchesteriin Fulham-ottelun jälkeen, Solhekol kirjoitti Twitterissä.

– Manchester United harkitsee nyt todennäköisesti kaikkia vaihtoehtojaan Ronaldon suhteen. Valmennus ja pelaajat eivät ymmärrä, miksi hän sanoi sen kaiken. He ovat hyvin pettyneitä, että hän osoitti epäkunnioitusta seuraa, manageria ja pelaajia kohtaan.

– Ronaldolle kerrottiin torstaina, ettei hän olisi avauksessa Fulhamia vastaan, mutta kokoonpanossa kylläkin. Hän ilmoitti seuralle olevansa sairaana. Kukaan Unitedissa ei ole osoittanut epäkunnioitusta Ronaldoa kohtaan, vaikka hän pyysi siirtoa ja kieltäytyi tulemasta kentälle Spursia vastaan.

Ronaldon kaksivuotinen sopimus Unitedin kanssa on päättymässä tämän kauden jälkeen. Sunnuntain vuodatuksen jälkeen portugalilaisen on vaikeaa nähdä palaavan enää seuran kokoonpanoon.

LUE MYÖS!