Cristiano Ronaldo antoi brittijulkimo Piers Morganille haastattelun, joka julkaistiin myöhään sunnuntai-iltana. Hetkeen ei ole jalkapallomaailmassa nähty tällaista purkausta.

Ronaldo antoi palaa ja haukkui alkajaisiksi Manchester Unitedin nykyisen päävalmentajan Erik ten Hagin.

– En kunnioita häntä, koska hän ei ole osoittanut kunnioitusta minua kohtaan, Ronaldo sanoi.

– Jotkut ihmiset eivät halua minua tänne, eikä kyse ole vain päävalmentajasta vaan lisäksi kahdesta tai kolmesta muustakin kaverista. Ja sama tilanne oli myös vuosi sitten.

– Minun ei pitäisi puhua tästä, mutta minua ei kiinnosta. Ihmisten on tiedettävä totuus. Kyllä, tuntuu siltä kuin minut olisi petetty.

Ronaldo haukkui myös koko seuran toiminnan viimeisen yli kymmenen vuoden ajalta.

Sir Alex Fergusonin lähdön jälkeen [toim. huom. tapahtui vuonna 2009], kehitys on ollut tasan nolla, Ronaldo sanoi.

– Mikään ei ole muuttunut. Uima-allas on sama, poreallas on sama, jopa punttisali on sama. He pysäyttivät ajan, mikä yllätti minut isosti.

– Kannattajien pitää saada tietää totuus. Minä haluan vain parasta tälle seuralle, mutta seuran sisällä on tiettyjä asioita, jotka estävät nousemasta Man Cityn, Liverpoolin ja jopa Arsenalin tasolle.

Ronaldon sanansäilästä lähti seuraavaksi osumaa viime kauden valmentajalle, Ralf Rangnickille.

– En ollut koskaan kuullutkaan hänestä. Jos kaveri ei ole edes valmentaja, miten ihmeessä hän voi toimia Man Unitedin päävalmentajana?

Seuraava osuma osui Wayne Rooneyyn.

– En tiedä, miksi hän kritisoi minua niin kovasti. Ehkä siksi, että hänen uransa päättyi jo ja minä edelleen pelaan korkeimmalla tasolla.

Ronaldo antoi haastattelun sopivasti nyt, kun MM-tauko alkoi. Seuraavan reilun kuukauden ajan Ronaldon ei tarvitse nähdä Unitedin henkilökuntaa, mutta kun MM-tauko on ohi, edessä on paluu arkeen. On hyvin mahdollista, että Ronaldo ei purkauksen myötä enää Unitedissa pelaa.

37-vuotiaan portugalilaisen sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen.

Lue lisää