Nottingham Forestissa vuonna 2021 aktiiviuransa päättänyt, useista Valioliigan ja Mestarussarjan joukkueista tuttu hyökkääjä Glenn Murray laittaa lusikkansa Cristiano Ronaldo -soppaan BBC:n laskuun. 39-vuotiaan näkökulma on pelaaja/ihmislähtöinen.

– Cristiano Ronaldo ei olisi enää halunnut olla siellä (Manchester United), eikä Erik ten Hag halunnut häntä joukkueeseensa. He ovat ikäänkuin vain sietäneet toisiaan. Mielestäni tilanteessa on ollut epäkunnioitusta molemmin puolin.

Murray nostaa lähihistoriasta kaikkea hyvin kuvaavan esimerkkiparin.

– Man Cityä vastaan Ronaldo oli penkillä, 2-5 -tappiolla, ja ten Hag sanoi ettei ottanut häntä kentälle kunnioituksesta hänen uraansa kohtaan. Kaksi viikkoa myöhemmin hän kuitenkin pyysi pelaajaa kentälle viimeseksi minuutiksi.

Koko paluu seuraan tiesi kipinöitä.

– United tiesi hänet uudelleen kiinnittäessään, että sen valtavan laadun mukana tulee iso ego. Oli selvää että jotain tällaista tulee tapahtumaan. Hän ei ole enää sama pelaaja kuin aiemmin, mutta palasi seuraan jonka muistaa toisenlaisessa valossa. On selvää että tilanne turhauttaa, mutta nyt tietä takaisin ei enää ole.

LUE MYÖS!