Cristiano Ronaldo on tottunut olemaan median otsikoissa ja huomion keskipisteenä.

Tällä kertaa Ronaldo on otsikoissa, koska hän antoi hyvin suorapuheisen haastattelun Piers Morganille, ja haukkui muun muassa Manchester Unitedin ja seurajohdon. Lisäksi Ronaldo totesi, ettei luota Erik ten Hagiin.

Ronaldo on parhaillaan Portugalin A-maajoukkueen mukana valmistautumassa viikonloppuna käynnistyvään MM-lopputurnaukseen. Morganille annetun haastattelun ensimmäinen osa julkaistaan keskiviikkoiltana.

Portugalin A-maajoukkueen päävalmentaja Fernando Santos joutui vastaamaan lehdistötilaisuudessaan Ronaldoon liittyvin kysymyksiin. Santos kummastelee, miksi Ronaldon antamasta haastattelusta on noussut niin suuri haloo.

– Eikö hän ole vapaa? En ymmärrä, miksi minulta kysytään, ilmoittiko Ronaldo meille antavansa haastattelun. Hänen ei tarvitse puhua siitä tai ilmoittaa asiasta Portugalin jalkapalloliitolle. Mitä tekemistä tällä on maajoukkueen kanssa? Ja miten se vaikuttaa meihin? Minua kiinnostaa se, mitä hän tekee maajoukkueessa. Puhun täällä vain Qatarin MM-lopputurnauksesta. Kyseessä oli Ronaldon päätös ja me kunnioitamme sitä. Meidän on kunnioitettava sitä, eikä se vaikuta meihin ollenkaan.