Cristiano Ronaldo ja Leo Messi kuuluvat historian parhaimpiin jalkapalloilijoihin.

Ronaldo on voittanut viidesti Ballon d’Orin. Ikuinen kilpakumppani Messi on palkittu Ballon d’Orilla seitsemästi.

Ronaldo kehui Messiä Piers Morganin haastattelussa. Ronaldo kertoi pitävänsä Messiä kuin joukkuetoverinaan.

– Hän on uskomaton pelaaja. Maaginen. Olemme jakaneet parrasvalot 16 vuoden ajan. Mieti, 16 vuoden ajan. Minulla on loistavat välit hänen kanssaan. Emme ole ystäviä. Meinaan sillä sitä, että emme puhu toistemme kanssa puhelimitse tai vieraile toisen kotona. Mutta Messi on kuin joukkuetoveri. Kunnioitan paljon Messiä siitä, miten hän puhuu minusta. Lisäksi meidän vaimot kunnioittavat toisiaan. Molemmat ovat kotoisin Argentiinasta. Mitä voin sanoa Messistä? Loistotyyppi, joka tekee suuria asioita jalkapallolle.

Manchester United on Valioliigassa viidentenä. Sarjakärki Arsenal on karannut 11 pisteen päähän. Ronaldo toivoo Arsenalin voittavan Valioliigan mestaruuden, jos Manchester United ei pysty voittamaan sitä.

– Haluan Manchester Unitedin voittavan mestaruuden, mutta jos niin ei tapahdu, niin toivon Arsenalille mestaruutta. Tykkään katsoa heidän pelejään. Pidän Arsenalin joukkueesta ja päävalmentajasta (Mikel Arteta). Mielestäni heillä on hyvä joukkue. Jos Manchester United ei voita Valioliigaa, olen onnellinen jos Arsenal voittaa sen.