Walesin hyökkääjä Kieffer Moore ei malta BBC:n mukaan odottaa Englannin pudottamista alkulohkoon MM-kisoissa.

Wales kohtaa isoveljensä Qatarin turnauksen B-lohkon päätöskierroksella. Lohkon muut maat ovat Yhdysvallat ja Iran.

Englantia nuorten maajoukkuetasolla edustanut Moore, 30, valitsi Walesin edustamisen isoisänsä kautta. Bournemouthin 198-senttinen kolossi ei kyseenalaista uskollisuuttaan maiden välillä.

– En malta odottaa pudottaa Englantia alkulohkoon.

– Minun uskollisuuteni ei jakaudu kahden maan välillä. En muista juurikaan siitä Englannin C-junioreiden ottelusta. Taisi olla Viroa vastaan ja tulin sisään ottelun loppupuolella, Moore kommentoi BBC:lle.

Moore toivoo pystyvänsä tekemään fysiikallaan vaikutuksen turnauksessa. Walesin jättiläisen kehonrakenne muistuttaa Zlatan Ibrahimovicia.

– Voit hallita vastustajaasi fyysistä puoltasi aggressiivisesti hyväksikäyttäen. Yksi pelaaja, joka minulla tulee mieleen on Zlatan. Voit huomata hänen fyysisen vahvuutensa. Kuinka hän suojaa itseään, hahmoaan ja tapa jolla hän pelaa jalkapalloa, Moore arvioi.

– Olen katsonut lukuisia videoita jokaisesta katsomisen arvoisesta hyökkääjästä. Pidän paljon muiden pelaajien arvioinnista nähdäkseni, auttaako se minua. Uskon oppineeni paljon asioita niistä videoista.

LUE MYÖS!