Tottenhamin manageri Antonio Conte sanoo suoraan, että Harry Kanen kannattaa odottaa lisää piikittelyä kohtalokkaasta MM-kisamokastaan, kun Brentfordin kannattajat olivat ottaneet Englannin maajoukkuekapteenin maalitaulukseen tapaninpäivän Valioliiga-ottelussa.

Kane, 29, nautti varsin tapahtumarikkaasta iltapäivästä ensimmäisessä esiintymisessään sen jälkeen, kun hän ampui ratkaisevan rangaistuspotkunsa taivaan tuuliin Englannin puolivälierätappiossa Ranskalle.

Tottenham-tähti puski joukkueensa kavennusosuman toisella puoliajalla, kun pohjoislontoolaiset nousivat kahden maalin tappioasemasta 2–2-tasapeliin Brentfordin vieraana.

Sitä ennen Kane joutui kestämään avausminuutista lähtien kuultuja ”Sinä petit maasi” -huutoja, jotka johtuivat Conten mukaan siitä, että Brenfordin fanit pelkäsivät häntä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

UB1UB2 West London (Southall)

@UB1UB2
Brentford fans sing "you let your country down" to Harry Kane

– Se ei ollut mitään henkilökohtaista, Conte väitti ottelun jälkeen lehdistölle The Telegraphin mukaan.

– Fanit olivat peloissaan, koska hän pelasi Tottenhamissa, eivätkä sen takia mitä Englannin paidassa tapahtui. On normaalia, että fanit aiheuttavat ongelmia ja yrittävät häiritä vastustajaa, kun joku pelaa heitä vastaan. Muiden joukkueiden fanien pitäisi joka kerta taputtaa hänelle.

Conten uskoi Kanen päässeen epämieluisasta MM-kisahetkestään nopeasti yli ja luottaa maalitykkinsä kestävän vastaavanlaisen herjan jatkossakin.

– Minulla ei ollut mitään epäilyksiä hänen mentaliteetistaan ja tavasta, jolla hän suhtautui jokaiseen peliin. Hän on oudossa tilanteessa: hän pelasi todella hyvät MM-kisat, mutta missasi ratkaisevan pilkun, joka pudotti Englannin. Mutta tiedämme hyvin, että jalkapallo on täynnä positiivisia ja negatiivisia hetkiä.

– Jos olet henkisesti vahva, huippupelaajat jättävät negatiivisen tilanteen sivuun ja jatkavat eteenpäin. Harry on hyvä ihminen ja hyvä pelaaja, ja hän teki tämän. Sitten kun hän on vastustaja, muut häiritsevät häntä.

LUE MYÖS: