Brasilia voitti torstain iltapelissä Serbian maalein 2-0. Brasilian molemmat osumat viimeisteli Tottenhamin laituri Richarlison. Toinen osuma oli luultavasti kisojen komein maali tähän asti.

Richarlison viimeisteli ottelun avausmaalin maalin edustalta paluupallosta. Toinen osuma olikin sitten melkoinen taidonnäyte. Saattaa hyvin olla, että MM-turnauksen komein osuma nähtiin jo tässä vaiheessa.

Vinícius Júnior syötti vasemmalta laidalta ulkosyrjällään pallon keskustaan. Richarlison kuoletti vaikean syötön komeasti kääntäen pallon yhdellä kosketuksella toiselle puolelleen, jonka jälkeen mies hyppäsi ilmaan ja laukoi volleysta pallon komeasti alakulmaan.

Richarlison tarvitsi upeaan suoritukseensa vain kaksi kosketusta ja kaikki tapahtui äärettömän nopeasti pienessä tilassa. Alla oleva video on kuvattu kentän pinnasta, ja siinä korostuu entisestään kuinka nopeasti brassitähti maalin tekee.

PvmOtteluTulos
02.12.2022SerbiaSRBSveitsiSUI2-3
02.12.2022KamerunCMRBrasiliaBRA1-0
02.12.2022GhanaGHAUruguayURY0-2
02.12.2022Etelä-KoreaKORPortugaliPRT2-1

LUE MYÖS!