Yhdysvallat eteni Qatarin MM-kisojen pudotuspeleihin, kun Christian Pulisic teki ottelun ainoan maalin 1-0-voitossa Irania vastaan tiistai-iltana.

Chelsean laitahyökkääjä törmäsi voitto-osumansa yhteydessä ikävännäköisesti päin maalivahtia, jonka jälkeen hänet vietiin loukkaantuneena sairaalaan.

Yhdysvaltain maajoukkue vahvisti myöhemmin, että 24-vuotias kärsi törmäyksen seurauksena ”lantion ruhjevammasta”.

– Hän tunsi huimausta saatuaan iskun vatsaansa. Soitimme hänelle FaceTime-puhelun sairaalaan, ja hän oli hyvällä tuulella, valmentaja Gregg Berhalter sanoi pelin jälken.

Pulisicin jouduttua sairaalaan, pelasi Yhdysvallat ottelunsa voitokkaasti loppuun.

Tämän jälkeen hänen innokas Snapchat-viestinsä sairaalavuoteelta meni sosiaalisessa mediassa viraaliksi, kun The Athleticin ja ESPN:n kaltaiset mediat laittoivat sen jakoon.

– Olen niin v***n ylpeä jätkistäni. Olen valmis (pelaamaan) lauantaina, älkää huoliko, Pulisic kirjoitti ollessaan yhä kiinni laitteissa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

The Athletic

@TheAthletic
Despite hurting his abdominal in Tuesday's win-or-go-home #FIFAWorldCup match against Iran, Christian Pulisic says he'll be ready to go Saturday 💪

📸 @AreaSportsNet, @Adimitri24

Yhdysvallat kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella A-lohkon voittaneen Hollannin.

Kuten aiemmasta viestistä käy ilmi, uskoo Pulisic olevansa pelikunnossa tulevana lauantaina pelattavassa huippukamppailussa.

– Lähetin hänelle tekstiviestin tarkistaakseen hänen vointinsa, ja hän sanoi: ”Paras uskoa, että olen valmis lauantaina”, sanoi Pulisicin joukkuetoveri Weston McKennie ESPN:lle.