Chelsean tähtipelaaja Reece James on sanonut olevansa ”erittäin ylpeä” nuoremmasta siskostaan Lauren Jamesista, josta on tullut tärkeä pelaaja The Bluesin naisjoukkueessa saaden nyt myös säännöllisiä kutsuja Englannin maajoukkueeseen.

Lauren on ollut veljensä tavoin Chelsea-kannattaja pienestä pitäen ja kuului Chelsean nuorisojoukkueeseen kunnes Arsenal värväsi hänet 13-vuotiaana.

Vähän ennen kuin hän täytti 17 vuotta, Lauren liittyi juuri uudistettuun Manchester Unitediin, missä hän tuli tunnetuksi yhtenä naisjalkapallon kirkkaimmista nuorista lahjakkuuksista.

Lauren palasi Chelseaan vuonna 2021 WSL-seurojen välisellä siirtoennätyksellä, kun lontoolaisseura osti hänet takaisin itselleen 200 000 punnalla.

Loukkaantumiset johtivat siihen, että hän esiintyi debyyttikaudellaan suhteellisen vähän, mutta kausi 2022-23 on ollut toistaiseksi erilainen.

21-vuotias on aloittanut seitsemän Chelsean kahdeksasta ottelusta tähän mennessä ja tehnyt kolme maalia – mukaan lukien yhden entistä seuraansa Manchester Unitedia vastaan.

Hän teki debyyttinsä Englannin A-maajoukkueessa syyskuussa, minkä jälkeen hänet on nähty neljästi Leijonattarien riveissä.

Reece sen sijaan isännöi aiemmin tällä viikolla Q&A-tuokiota 1,2 miljoonan Twitter-seuraajansa kanssa, missä hän antoi rohkean lausunnon siskonsa kyvyistä ja tulevaisuudesta.

– Hän inspiroi minua joka päivä ja inspiroi minua jatkossakin, Reece kertoi.

– Uskon, että hän on maailman paras naisjalkapalloilija, ja tulee olemaan sitä epäilemättä seuraavat 10-15 vuotta. Hän on teknisesti parempi kuin jotkut Valioliiga-pelaajat.

ESPN UK

@ESPNUK
Reece James on his sister Lauren James 💙