Manchester Cityn ennätyshankinta Jack Grealish on omien sanojensa mukaan tehnyt ”paljon typeriä juttuja” elämänsä aikana.

Episodi Newcastlen paraguaylaistähti Miguel Almiróniin liittyen on hyvä esimerkki yhdestä sellaista, minkä vuoksi 27-vuotias onkin nyt myöntänyt katuvansa sanojaan.

Grealish oli hieman humalassa juhliessaan Manchester Cityn Valioliiga-mestaruutta viime kaudella, kun hänen joukkuetoverinsa Bernardo Silva pyysi englantilaista kertomaan viimeisen ottelun comeback-voitosta Aston Villaa vastaan.

Grealish vitsaili sosiaalisessa mediassa jaetulla videolla, että Riyad Mahrez oli otettava pois kentältä, koska ”hän pelasi kuin Almirón”.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Pilkka taisikin osua omaan nilkkaan. Kuva: Getty Images

– Tiedättekö mitä, minulta ei ole oikeastaan kysytty siitä, ja haluan puhua aiheesta, Grealish kertoo toimittajille Englannin harjoituskeskuksessa Qatarissa.

– Ilmeisesti olin juonut muutaman drinkin. Olimme juhlimassa, enkä ollut puhelimellani sosiaalisessa mediassa. Sitten muistan olleeni Ibizalla ja se video oli tullut julki. Se oli yksi asia, jota kadun. Kun sanoin aiemmin, että joskus teen tyhmiä asioita, se oli yksi niistä. Kadun sitä.

Grealish jatkaa kertoakseen, miten iloiseksi kuulemansa kommentti Almirónilta hänet sai.

– Vannon, olen oikeasti täpinöissäni siitä miten hän on reagoinut. Hän sanoi jotain minusta haastattelussa, toivottaen minulle kaikkea hyvää, Grealish totesi.

– Ajattelin, että ”vau mikä kaveri”. Koska jos se olisin ollut minä ja joku olisi sanonut minusta noin, olisin luultavasti reagoinut päinvastaisesti ja sanonut ”v*tut hänestä”.

Grealish myös paljasti, että tavoitti Almirónin entisen joukkuetoverinsa ja Newcastlen puolustaja Matt Targettin kautta pyytääkseen tältä anteeksi videon vuodettua julki.

– Lähetin Targettille viestiä, koska olin läheinen hänen kanssaan Villassa, ja sanoin hänelle: ”Voitko sanoa hänelle puolestani, että pyydän anteeksi, en tietenkään tarkoittanut sitä.” Näin hän myös sanoi.

– Kun katson taaksepäin, se oli vain yksi niistä asioista, joka oli tyhmästi sanottu minulta. Minun ei olisi pitänyt sanoa sitä.

Almirón on tehnyt tällä kaudella tuhoisaa jälkeä Valioliigassa, jossa hänen kahdeksan maaliaan ovat auttaneet Newcastlen sarjataulukossa aina kolmanneksi saakka.

Lähteet: The Guardian, Daily Telegraph

LUE MYÖS!