Arsenalin japanilaispuolustaja Takehiro Tomiyasu on pyytänyt joukkuekavereiltaan anteeksi esitystään miesten MM-kisojen neljännesvälierässä Kroatiaa vastaan.

Tomiyasun, 24, edustama Japani putosi kisoista ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Kroatian voitettua sen rangaistuspotkukilpailussa. Varsinaisen peliajan ja jatko-ottelun jälkeen peli oli tilanteessa 1-1.

Arsenalia viime vuodesta asti edustanut Tomiyasu pelasi kisoissa kolmessa ottelussa ja tahkosi täydet minuutit Kroatiaa vastaan. Hän ei ollut pilkuissa epäonnistuneiden japanilaisten joukossa, mutta Tomiyasun mielestä hänen esityksensä oli ala-arvoinen.

– Tietysti me olemme pettyneitä tulokseen. Minun esitykseni tänään oli katastrofi, joten olen pahoillani joukkueen puolesta, sanoi Tomiyasu Goalin mukaan.

– Minun on vain oltava paljon, paljon parempi auttaakseni joukkuettani. Se ei riittänyt, emmekä ansainneet voittaa myöskään joukkueena.

– Olimme niin lähellä tavoitettamme. He (Kroatia) olivat paljon parempia kuin me. En voi olla ylpeä. En ole tyytyväinen tapahtuneeseen. Tämä on jalkapalloa, ja meidän on oltava paljon, paljon parempia voittaaksemme vahvempaa joukkuetta vastaan.