Maalivahtilegenda David Seaman on muuttanut mielipidettään Cristiano Ronaldosta.

Englannin entinen maajoukkuevahti ei halua enää portugalaistähteä entiseen seuraansa Arsenaliin.

Seaman, 59, oli aiemmin 37-vuotiaan Ronaldon siirron kannalla. Hyökkääjäveteraani on vapailla markkinoilla purettuaan sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa.

– Puhetta on ollut jopa Ronaldosta. Tiedän, että sanoin aiemmin Piers Morganin ohjelmassa haluavani hänet seuraan. Rehellisesti sanottuna, en välttämättä halua enää, Arsenalia 13 vuotta edustanut Seaman kommentoi Seaman Says -ohjelmassaan.

– Näin kun hän tuli vaihtoon Portugalin MM-ottelussa Etelä-Koreaa vastaan ja alkoi kiroilla tai mitä ikinä sanoikaan valmentajalle. Ajattelin vain: ”Hetkinen. Tämäkö on se Ronaldo. Sinun ei tarvitse maailman parhaana pelaajana käyttäytyä noin.”

– Tästä syystä minä en halua häntä Arsenaliin. Harmonia ja yhteishenki seurassa on tällä hetkellä loistava.

Portugalin päävalmentaja Fernando Santos pudotti Ronaldon tiistain Qatarin MM-kisojen neljännesvälieräottelussa Sveitsiä vastaan penkille. Hyökkääjää paikannut Goncalo Ramos iski 6-1-voitosssa hattutempun.

Arsenal tarvitsee mahdollisesti tammikuun siirtoikkunasta uutta hyökkääjää Gabriel Jesusin loukkaannutta Brasilian maajoukkuekomennuksella MM-kisoissa. Tähden odotetaan olevan sivussa noin kolme kuukautta.

Lähde: Goal

LUE MYÖS!