Marcus Rashfordin nykyinen sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Osapuolet eivät ole toistaiseksi allekirjoittaneet jatkosopimusta.

Rashford saa siten neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa jo tammikuussa ja halutessaan tehdä esisopimuksen muualle vuodenvaihteessa.

PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi otti kantaa Rashfordin tilanteeseen Sky Sportsin haastattelussa. Al-Khelaïfi hankkisi mielellään Rashfordin PSG:hen – varsinkin, kun kyse on vapaasta agentista. Al-Khelaïfin mukaan PSG on ollut aiemminkin kiinnostunut hyökkääjästä.

– Hän on uskomaton pelaaja. Ja vielä ilmaiseksi? Jos Rashford on saatavilla ilman siirtosummaa, olisi maailman jokainen seura hänen kintereillään. Aivan varmasti. Emme piilottele sitä. Puhuimme hänen kanssaan aiemmin ja olimme kiinnostuneita, mutta se ei ollut oikea hetki kummallekaan osapuolelle. Kenties ensi kesänä. Miksei?

Al-Khelaïfin puheista on helppo päätellä, että PSG aikoo keskustella pelaajan kanssa tammikuussa, jos jatkosopimusta ei ole syntynyt.

– Jos hän on vapaa agentti, niin voisimme puhua hänelle suoraan, mutta emme tee sitä nyt, koska annamme hänen keskittyä MM-kisoihin. Toivottavasti tammikuussa voimme keskustella, jos olemme kiinnostuneita.