Cristiano Ronaldon ja Manchester Unitedin tiet erkanivat marraskuun lopussa, kun osapuolet ilmoittivat sopimuksen purkamisesta. Ronaldo ei ole ollut tyytyväinen rooliinsa alkukaudesta Unitedissa. Sopimuksen purkamiseen liittyvät toimenpiteet alkoivat, kun Ronaldo antoi kohua herättäneen haastattelun Piers Morganille.

Unitedin päävalmentajan Erik ten Hagin mukaan hänellä ei ollut mitään tietoa Ronaldon lähtöhaluista ennen kuin näki kyseisen haastattelun.

– Olen halunnut hänen jäävän alusta lähtien aina tähän päivään asti. Hän halusi lähteä, se tuli selväksi. Haastattelu oli ensimmäinen kerta, kun hän sanoi haluavansa lähteä. Mielestäni seura ei voinut hyväksyä sitä haastattelua. Siitä piti tulla seuraksia. Hän tiesi seuraukset. Ennen sitä, hän ei ollut ikinä kertonut minulle [viitaten lähtöhaluihin], ten Hag totesi brittimedialle joukkueen harjoitusleirillä Espanjassa.

– Kesällä meillä oli yksi keskustelu. Hän halusi seitsemän päivää aikaa miettiä, haluaako jäädä seuraan. Sitten hän tuli luokseni ja kertoi haluavansa jäädä. Halusimme hänen olevan osa projektiamme, koska hän on loistava pelaaja. Hänellä on mahtava historia, mutta se on menneisyyttä ja meidän täytyy katsoa tulevaisuuteen, hollantilaisvalmentaja päätti.

Lähde: Sky Sports