Chelsean keskikenttäpelaaja N’Golo Kantén sopimus päättyy ensi kesänä. Kanté, 31, onkin yksi mielenkiintoisimmista pelaajista jo tammikuun siirtoikkunassa, koska hän voi solmia esisopimuksen Englannin ulkopuolisten seurojen kanssa.

Katalonialaisen Sport-lehden mukaan Barcelona on jo pitkällä Kantén hankkimisen suhteen. Pelaajan ja seuran välillä on käyty keskusteluja viikkojen ajan ja alustava sopu on jo syntynyt. Lehden mukaan ainoa vaikuttava tekijä on enää Kantén kuntoutuminen takareisivammastaan.

Barcelona on saamassa tammikuun aikana maaliin esisopimuksen Kantén kanssa. Kanté oli jo viime kesänä yhteydessä Barcelonaan ja hänen on ymmärretty haluavan pois Valioliigasta. Jatko Chelseassa on tällä hetkellä hyvin epätodennäköinen.

Kanté siirtyi ranskalaisesta Caenista Leicesteriin kesällä 2015, jonka jälkeen keskikenttäpelaaja nousi nopeasti Valioliigan eliittiin. Chelsea hankki Kantén kesällä 2016. Kanté on voittanut Valioliigan kahdesti, minkä lisäksi mies on juhlinut FA Cupin, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan voittoa ja MM-kultaa.

LUE MYÖS!