Chelsean on määrä palkata Mauricio Pochettino uudeksi päävalmentajakseen tuota pikaa.

Osapuolten on kerrottu jo päässeen yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Chelsean uskotaan tiedottavan Pochettinon sopimuksesta lähiaikoina.

Pochettino liittyy seuraan kuluvan kauden jälkeen. Frank Lampard valmentaa Chelseaa loppukauden ajan.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Chelsea toivoo Pochettinon sopimuksen auttavan N’Golo Kantéa suostumaan uuteen jatkosopimukseen.

Pochettino haluaisi pitää kokeneen keskikenttäpelaajan joukkueessaan, mutta Kantén sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kuussa. Osapuolet ovat neuvotelleet pitkään jatkosopimuksesta, mutta yhteisymmärrystä ei ole edelleenkään syntynyt.

32-vuotiaan Kantén kausi on ollut hyvin rikkonainen. Kanté sai leikkaushoitoa vaatineen lihasvamman elokuun puolivälissä ja oli sivussa pelikentiltä kuukausien ajan. Kanté palasi Chelsean vahvuuteen vasta huhtikuun alussa ja on sittemmin saanut hyvin peliaikaa Lampardin alaisuudessa.