Brentfordin maalivahti Thomas Strakosha on tyytymätön tilanteeseensa, sanoo albanialaistorjujan agentti Federico Pastorello.

Strakosha, 27, siirtyi Brentfordiin viime kesänä ilmaiseksi jätettyään Lazion, jossa hän pelasi yli 150 ottelua Italian Serie A:ssa.

Hänen odotettiin kilpailevan David Rayan kanssa tasaväkisesti ykkösvahdin paikasta, mutta Strakosha on toistaiseksi pelannut Brentfordissa vain yhden ottelun, liigacupin toisella kierroksella Kakkosliigan Colchester Unitedia vastaan.

Pastorellon mukaan Strakoshan ja Brentfordin tiet saattavat erota jo tammikuussa.

– Ehkä he harkitsivat myyvänsä maalivahtinsa (Rayan), en osaa sanoa. On kuitenkin selvää, että olemme olleet tässä tilanteessa vasta vähän aikaa. Tällä hetkellä tilanne on hieman kiusallinen, sillä maalivahdille, joka on pelannut yli 200 ottelua Laziossa, ei ole helppoa olla pelaamatta Brentfordissa, kun otetaan huomioon, että kyseessä on tärkeä Valioliiga-seura, sanoi Pastorello TuttoMercatoWebin haastattelussa.

– Se on poikkeuksellista. Hän on pyytänyt minua löytämään ratkaisun, katsotaan. Hän on yksi niistä pelaajista, jotka voivat olla osa maalivahtimarkkinoita, jotka syntyvät [Bayern Münchenin] Manuel Neuerin loukkaantumisen takia.

– Me olemme kuulolla mahdollisuuksien suhteen, enkä olisi yllättynyt, jos tammikuussa tapahtuu jotain, koska Brentford on itsekin ymmärtänyt, miten hämmentynyt hän on tämän tilanteen takia.