Southampton palaa valioliigatoimintaan taulukon toiseksi viimeiseltä tilalta, pelaamalla Tapaninpäivänä kotonaan Brightonia vastaan. Alkukauden huonojen tulosten vuoksi Ralph Hasenhüttl on väistynyt managerinpaikalta, ja Saintsia käskee nyt Nathan Jones.

Lutonista seuraan siirtynyt 49-vuotias haluaa muutoksia pikatahdilla muuhunkin kuin sarjasijoitukseen.

– Totta kai seuralle on hankala tilanne, kun manageri vaihtuu vain kuutta viikkoa ennen liigan käynnistymistä uudelleen, mutta olemme ottaneet uuden startin välittömästi. Meillä on yksi maailman parhaista rekrytoijista, Rasmus Ankersen.

– Olemme olleet hyvin tarkkoja siitä, mitä tarvitsemme, millaisia pelaajia, mille paikoille. Olemme tarkentaneet rajausta koko ajan, ja aloitamme keskustelut saadaksemme haluamamme pelaajat sisään niin pian kuin mahdollista, Jones sanoo Sky Sportsin mukaan.