Brighton antaa Alexis Mac Allisterin itse valita, milloin hän palaa seurajoukkueensa riveihin voitettuaan jalkapallon MM-kisat Argentiinan kanssa.

Mac Allister oli yksi mestarijoukkueen kirkkaimmista tähdistä ja juhlii parhaillaan Buenos Airesissa maajoukkuetovereidensa kanssa Ranskan päihittämistä finaalissa, jossa hän alusti Argentiinan toisen maalin.

– Nyt Alexisin tarvitsee vain ajatella toipumista, Brightonin manageri Roberto De Zerbi sanoi The Timesin mukaan ennen illan Carabao Cup -ottelua Charlton Athleticia vastaan.

Keskikenttämies täyttää lauantaina 24 vuotta.

– Sitten kun hän tuntee kaipaavansa jalkapalloa erittäin paljon, on oikea hetki palata takaisin, De Zerbi lisäsi.

Brightonille voi myös olla hyödyksi se, että Mac Allister pysyy kaukana mediaspekulaatioista, jotka ovat yhdistäneet hänet lyhyessä ajassa lukuisiin seuroihin.

De Zerbi myönsi eilen, ettei omistaja Tony Bloom ole pyytänyt eikä saanut vakuutuksia siitä, että hänen himoitsemansa pelaajat ovat seurassa vielä helmikuussa.

Ennen lähtöään Qatariin Mac Allister allekirjoitti Brightonin kanssa uuden sopimuksen, joka pitää hänet Amex Stadiumilla vuoteen 2026 asti, ja De Zerbin keskittyminen on täysin hänen nykyisen, Valioliigassa seitsemäntenä olevan joukkueen parantamisessa.

– Mielestäni Mac on nyt, MM-kisojen jälkeen, yksi Euroopan parhaista keskikenttäpelaajista, samoin Moisés [Caicedo]. Kun valmentaa näin hyviä pelaajia, muut seurat katsovat heitä, hän sanoi.

– Toivon, että seura voi kasvaa ja että ensi kaudella emme menetä monia pelaajia. Muut suuret joukkueet voivat yrittää ostaa pelaajiamme, mutta me olemme myös valmiita löytämään muita.

– Ehkä ei tammikuussa, ehkä ei ensi kesänä, mutta tulevaisuudessa Moisés, Mac Allister, [Leandro] Trossard, he pystyvät pelaamaan Mestarien liigaa, Eurooppa-liigaa. Toki toivon, että pystymme kasvamaan näiden pelaajien kanssa ja pelaamaan yhdessä Eurooppa-liigassa.

LUE MYÖS!