Manchester City eteni torstaina liigacupissa kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla Liverpoolin kotikentällään 3-2.

Ensimmäisillä minuuteilla nähtiin runsaasti tilanteita kummassakin päädyssä. Erling Haaland järjesteli kuudenella minuutilla Cole Palmerille avopaikan viedä Cityn johtoon, mutta nuorukaisen askelmerkit eivät osuneet kohdalleen, ja hänen vetonsa suuntautui reippaasti ohi.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Haaland siirsi itse kotijoukkueen karkumatkalle. Kevin de Bruyne tarjoili keskityksen pilkun tietämille ja norjaalaishyökkääjä ohjasi pallon sisään.

Liverpool tuli tasoihin 20. minuutilla. Punapaidat ujuttivat pallon rangaistusalueelle Fabio Carvalholle, jonka veto epäonnistui hieman, mutta oli tarpeeksi tarkka löytääkseen tiensä takakulmaan.

Toista jaksoa oli takana vain pari minuuttia, kun City siirtyi takaisin johtoon. Riyad Mahrez otti rangaistusalueella pallon ilmasta taidokkaasti alas ja pamautti pelivälineen verkkoon.

Manchesterilaisten riemu oli kuitenkin lyhytaikaista, sillä Liverpool tuli jo seuraavalla minuutilla tasoihin. Darwin Núñez pelattiin vauhtiin vasemmalle laidalle ja uruguaylaishyökkääjä karisti vartijansa salamannopealla spurtilla. Kuljetuksensa päätteeksi Núñez tarjoili pallon vierelleen Mohamed Salahille, joka pääsi viimeistelemään tyhjään maaliin.

City iski ottelun voittomaalin 58. minuutilla kulmapotkukuviosta. De Bruyne käytti pallon Palmerilla ja lähetti kierteisen keskityksen takatolpalle, jonka viereltä Nathan Aké puski kuulan sisään.

Manchester Cityn lisäksi kahdeksan parhaan joukkoon ovat selvinneet Leicester, Manchester United, Newcastle, Nottingham Forest, Southampton, Wolverhampton ja Ykkösliigan Charlton. Puolivälieräarvonta suoritetaan vielä torstaina.