Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on valittanut, kuinka VAR:ia olisi pitänyt käyttää torstain Carabao Cupin neljännen kierroksen ottelussa Manchester Cityä vastaan.

Tuttu teknologia otetaan kilpailussa käyttöön vasta Liigacupin välierävaiheessa, koska se ei ole käytettävissä alempien sarjojen kentillä, mutta Klopp kyseenalaisti päätöksen Liverpoolin hävittyä Citylle 2–3-lukemin torstai-iltana.

Saksalaisluotsin mielestä City-hyökkääjä Erling Haaland olisi pitänyt huomata paitsiosta kuudennella minuutilla, kun hän yritti alustaa Cole Palmerille maalintekopaikkaa, ja väittää tilanteen laiminlyömisen vaikuttaneen negatiivisesti hänen joukkueeseensa.

– Haalandin ensimmäinen mahdollisuus pelin alussa oli paitsio, Klopp sanoi pelin jälkeen Sky Sportsille.

– Etkö tiennyt? Kyllä se oli. Minäpä kerron teille. Se antaa pelille suunnan.

– Se oli kuin, pam, ’Voi luoja, he ovat läpi’. Se oli paitsio, mutta lippu ei noussut ylös, ja se antaa sinulle huonon tunteen.

Klopp sanoi, että tuomarit näyttivät luottavan tekniikkaan vaikka se ei ollut käytössä, minkä seurauksena pari päätöstä jäi kokonaan tekemättä.

– Tuomarit ovat tottuneet VAR:iin, mutta yhtäkkiä sanot heille, että ei tänään. Minusta näytti siltä, että parissa tilanteessa he odottivat sitä tai ajattelivat, että VAR oli vielä olemassa, Klopp jatkoi.

– Mutta oli pari paitsiopäätöstä, joissa kaikki stadionilla olivat vakuuttuneita siitä, että he olivat paitsiossa. Emme varmaan koskaan saa tietää, koska emme voi kelata niitä takaisin.

– Mutta jos pelaat tätä kilpailua ja kaikkialla on VAR, niin miksei nytkin, varsinkin tällaisessa pelissä. Ymmärrän, että aikaisemmilla kierroksilla se ei ole mahdollista kaikilla tasoilla, mutta tämä, City-Liverpool, kaikki tekniset asiat ovat täällä, joten miksi emme käyttäisi sitä?