Hakim Ziyech loisti Qatarin MM-lopputurnauksessa.

Ziyech oli johdattamassa Marokkoa peräti välieriin asti ja esiintyi toden totta edukseen maajoukkueessaan. 

Jos Ziyechin MM-kisat sujuivat loistavasti, ei samaa voi sanoa syyskaudesta seurajoukkueen puolella. 29-vuotias Ziyech jäi syyskaudella täysin olemattomalle vastuulle Chelseassa. 

Kuvaavaa on se, että hän pelasi MM-kisoissa selvästi enemmän kuin koko syyskauden aikana Chelseassa. Ziyech ei onnistunut murtautumaan Graham Potterin suunnitelmiin ja mediatietojen mukaan marokkolaistaituri haluaa vaihtaa maisemaa jo tammikuun siirtoikkunassa.

Potter kertoi lehdistötilaisuudessa luottavansa Ziyechiin ja toivovansa pelaajalta kärsivällisyyttä, vaikka peliaika Lontoossa on jäänyt olemattomaksi.

– Pitää paikkansa, että ennen MM-kisoja hän oli hierarkiassa avauskokoonpanon pelaajien takana, mutta Ziyech on aina osallistunut otteluihin tullessaan penkiltä kentälle. Tiedämme hänen ominaisuutensa. Ziyech osoitti ne hyvin Qatarissa. Tilanteesta voidaan sanoa paljon, mutta Chelseassa on aina paljon suuria pelaajia, jotka ovat valmiita tulemaan kentälle. Luotan Ziyechiin ja toivon, että hänellä on kärsivällisyyttä.