Liverpoolinen entinen huippupelaaja Graeme Souness sanoo ”parasta ennen -päiväyksen” menneen jo, kun hän kritisoi Tottenhamin maalivahti Hugo Lloris’ia kohtalokkaasta erheestään lontoolaisseuran 0–2-tappiossa Aston Villalle sunnuntai-iltapäivänä.

MM-kisojen finaalikentiltä palannut Spurs-kapteeni oli syypää Emi Buendían avausmaaliin, kun hän ei pystynyt pitämään Douglas Luizin kaukolaukausta hyppysissään, vaan lahjoitti irtopallon Ollie Watkinsille, jonka syötöstä entinen Norwich-taituri ampui sisään.

Tottenham ei noussut enää tappioasemastaan pisteille ja Sounessin mielestä etenkin Lloris’n pitäisi ottaa osansa syyllisyydestä.

– En ole Llorisin suuri fani, olen sanonut sen jo pitkään, asiantuntija sanoi Sky Sportsin studiolähetyksessä.

– Viime kauden alusta lähtien hän on mielestäni tehnyt neljä virhettä, jotka ovat johtaneet maaleihin. Se on huonoin ennätys Valioliigassa maalivahdeille.

– Minun mielestäni hänen parasta ennen -päiväyksensä meni jo.

Spurs-luotsi Antonio Conten harmiksi Lloris ei ole ainoa, joka tekee maaleihin johtavia yksilövirheitä, sillä pohjoislontoolaisseura on syyllistynyt näihin jopa viidesti tällä kaudella.

36-vuotias Lloris pelaa jo yhdettätoista kauttaan Tottenhamissa, jonne hän siirtyi vuonna 2011 Lyonista, ja hän on tuona aikana tehnyt 23 maaliin johtanutta virhettä Valioliigassa.

Vain Asmir Begovic (27) ja Petr Cech (24) ovat tehneet enemmän, ja heidän laskelmansa alkavat sentään jo kaudelta 2006-07.

LUE MYÖS: