Yhdennettätoista peräkkäistä kauttaan Valioliigassa pelaava Southampton ajautuu viikko viikolta syvemmälle suohon.

Keskiviikkoillan 0–1-tappio putoamistaistelussa olevalle Nottingham Forestille oli monille kannattajille viimeinen pisara, kun joukkueen paikka sarjajumbona vankkeni entisestään.

Southamptonin manageri Nathan Jones ja hänen heikosti suoriutuva joukkueensa buuattiin pois kentältä, kun seuran tappioputki venyi jo kuuden sarjaottelun mittaiseksi.

Jones, joka korvasi Ralph Hasenhüttlin marraskuussa, on hävinnyt kaikki neljä Valioliiga-otteluaan Saintsin peräsimessä.

Walesilaisluotsi sanoi ottavansa ”yksinomaisen vastuun” heikoista tuloksista, mutta toivoi kannattajien kohentavan St Mary’s Stadiumin toksiseksi kuvailtua ilmapiiriä kriittisen tilanteen keskellä.

– En voi ennakoida sitä, mitä fanit tekevät, se on täysin heistä kiinni, Jones sanoi ottelun jälkeen.

– Se yllättää minua hieman, mutta se on heidän etuoikeutensa. Tarvitsemme kaikkia ja siihen kuuluvat myös fanit. Ymmärrän heidän turhautumisensa, mutta se ei lisää positiivisuutta.

Forest on ensimmäistä kertaa sitten syyskuun poissa kolmen viimeisen seuran joukosta. Se teki ottelun ainoalla laukauksellaan maalin, kun Southamptonilla ei taas ollut yhtään.

Keskiviikon ottelussa tuli samaan aikaan kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun Sport Republic otti seuran hallintaansa. Heidän sijoituksensa näyttää kuitenkin olevan suuressa vaarassa.

– Tarvitsemme tuloksen muuttaaksemme vauhtia, Jones sanoi ennen kuin lisäsi, että Southampton on ”lähempänä” uuden pelaajavahvistuksen tekemistä.