Aston Villan laitahyökkääjä Leon Bailey poistui kentältä kyynelissä ja pyysi faneilta anteeksi, kun hänen joukkueensa jäi 1–1-tasapeliin Wolverhamptonia vastaan keskiviikkoiltana.

Jamaikan maajoukkuemiehellä oli loppuhetkien mahdollisuus ratkaista ottelu Danny Ingsin ovelasta syötöstä, mutta ei onnistunut tyhjän maalin häämöttäessä päästyään jo Wolvesin maalivahti Jose Sán ohitse.

Kun erotuomari vihelsi ottelun päättyneeksi, kaatui 25-vuotias itkuisena nurmenpintaan, ennen kuin hänen joukkuetoverinsa riensivät lohduttamaan.

Bailey lähetti sen jälkeen viestinsä Aston Villan kannattajille sosiaalisessa mediassa.

– Olen todella pahoillani. Tunnen itseni syylliseksi, kun emme saaneet tästä ottelusta kaikkia kolmea pistettä. Sitä on todella vaikea ottaa ja olen hyvin pettynyt itseeni. Tänä yönä on varmasti hyvin vaikea saada unta, mutta yritän pitää pääni ylhäällä, Bailey kirjoitti.

Aston Villan manageri Unai Emery kommentoi epäonnistumista ottelun jälkeen ja tunsi myötätuntoa Baileya kohtaan.

– Kyllä, se on valtava mahdollisuus, Emery kertoi The Athleticin mukaan.

– Hän itki, mutta se on hyvä asia. Jos hän itkee, se johtuu siitä, että hän tunsi jotain. Ja tuntea jotain tällaisina hetkinä ja kantaa vastuuta on hyvä asia. Haluan, että pelaajillani on vastuu tehdä parhaansa.

Aston Villa on tasapelinsä myötä sarjataulukossa 11. sijalla.

LUE LISÄÄ!