Shakhtar Donetskin seurajohtaja Carlo Nicolini sanoo, että Antonyn 95 miljoonan euron siirto Manchester Unitediin toimii vertailukohtana Ukrainan suurseuran ja Valioliiga-jättien neuvotteluissa laitahyökkääjä Myh’ailo Mudrykista.

Ukrainan A-maajoukkueessa kahdeksan kertaa esiintynyt Mudryk, 22, on sekä Arsenalin että Chelsean kiikarissa.

Shakhtar on ilmoittanut haluavansa huippulupaavasta laituristaan sata miljoonaa euroa, ja se on lontoolaisseurojen kiinnostuksen myötä hyvässä neuvotteluasemassa.

Arsenalin avaustarjous koostui 40 miljoonan euron siirtokorvauksesta ja 25 miljoonasta eurosta mahdollisina bonuksina.

Mudryk haluaa lehtitietojen mukaan siirtyä ensisijaisesti Arsenaliin, mutta Shakhtarin urheilutoimenjohtaja Darijo Srna on neuvotellut tällä viikolla hänestä myös Chelsean kanssa. Srna ikuistettiin torstaina Chelsean johtajien aitiossa Valioliiga-ottelussa Manchester Cityä vastaan.

Pelaajien siirtosummat ovat kivunneet korkeammalle ja korkeammalle jo usean vuoden ajan, eikä Shakhtar näe syytä luopua Mudrykista halvalla, kun Manchester United käytti viime kesänä samanikäiseen pelaajaan lähes sata miljoonaa euroa.

– Ottaen huomioon, että meillä ei ole tarvetta siirtoihin, sanoimme aikanaan, että arvioimme pelaajan vahvemmaksi kuin jotkut muut profiilit, kuten Antonyn. Se on vertailukohta, kommentoi Nicolini CalcioNapoli24:n haastattelussa.

Nicolini kommentoi myös huhuja, joiden mukaan Italian pääsarjan kärkiseura Napoli olisi liittymässä mukaan kilpailuun Mudrykista.

– Ongelma on se, että italialaisseurat eivät käytä tilaisuuksia hyväkseen, kuten Milan Enzo Fernándezin kanssa, joka on nyt yli 100 miljoonan arvoinen. Kun saapuu ajoissa pelaajan perään, pitää käyttää tilaisuus hyväkseen. Muuten hinnat muuttuvat.