Putoamiskamppailuun Valioliigassa vajonneen Evertonin kaudelle tuli uusi takaisku perjantaina, kun joukkue putosi FA Cupissa Manchester Unitedille. LUE LISÄÄ TÄSTÄ! Päävalmentaja Frank Lampardilla alkaa olla tukalat paikat joukkueensa peräsimessä, mikäli kurssi ei nopeasti käänny parempaan päin.

Merseysidelaisseura on tällä hetkellä Valioliigassa kolmanneksi viimeisenä. Joukkue on pystynyt voittamaan viimeisestä kymmenestä kamppailustaan ainoastaan yhden. Everton on tasapisteissä juuri putoamisviivan yläpuolella olevan West Hamin kanssa.

Lampardin johtama joukkue kohtaa kahdessa seuraavassa liigaottelussaan sarjajumbo Southamptonin sekä juuri West Hamin. Englantilaismanagerilla onkin katse jo tiukasti kyseisissä kamppailuissa.

– Se ei ole minun käsissäni [viitaten potku-uhkaan]. Minun ei pidä keskittyä siihen. Tässä sarjassa asiat voivat muuttua todella nopeasti. Vaikean jakson kääntämiseksi pitää tehdä paljon töitä, mutta se on mahdollista. En halua puhua tulevaisuudestani. Minun keskittymiseni on joukkueessa ja tuloksen saamisessa Southampton -ottelusta, Lampard totesi medialle FA Cupin ottelun jälkeen.

Lähde: BBC Sport