Wolverhamptonin manageri Julen Lopetegui on arvostellut tuomarien toimintaa eilen lauantaina pelatussa FA Cupin ottelussa Liverpoolia vastaan. Peli päättyi tasatulokseen 2–2.

Toti luuli saattaneensa Wolvesin lähelle cupin neljättä kierrosta, kun hän ohjasi Hwang Hee-chanin syötön maaliin 80. minuutilla. Niin varma oli Toti 3–2-maalin merkityksestä, että hän juhli sitä ottamalla paitansa pois. Maali kuitenkin hylättiin, kun tuomaristo katsoi tilanteen paitsioksi.

– Se paitsio, mikä meillä oli — olemme katsoneet [tilanteen, eikä] paitsiota ole olemassakaan. Olen pahoillani, se on mahdotonta, Lopetegui totesi turhautuneena ottelun jälkeen.

– Joku kertoi hänelle [tuomarille], että se on paitsio, mutta olemme nähneet kuvat. Sitä ei ole olemassa. Päätös on väärä. Teen virheitä joka päivä, ja joskus [tuomaritkin] tekevät niitä. Se on sääli.

Lopeteguilta kysyttiin, miten hän voi olla niin varma näkemyksensä totuudenmukaisuudesta.

– Taktinen kamera (viittaa kuvakulmaan, jossa kenttää katsotaan ylhäältä päin, toim. huom.). Olen katsonut uusinnan, ja se näkyi paremmin pukuhuoneessa.

Lopetegui ei pitänyt myöskään tavasta, jolla Mohamed Salah vei Liverpoolin 2–1-johtoon noin 50 minuutin kohdalla. Hän oli paitsioasemassa, kun Cody Gakpo lähetti korkean pystysyöttönsä. Koska Toti puski palloa yrittäessään katkaista syötön, Salahin tulkittiin olleen jälleen pelattavissa.

– Se on sama kaikissa sarjoissa. Mielipiteeni on, että meidän pitää käydä tuomareiden kanssa keskustelua tällaisista tilanteista. Mohamed Salah oli paitsiossa ennen kuin Toti kosketti palloa, joten hän sai edun. Toti tietenkin hyppää [palloon] paitsiopelaajan takia.