Jos Chelsea pystyi viime valioliigaottelussa tarjoamaan haasteen Manchester Citylle, samaa ei todellakaan voida sanoa sunnuntai-illan FA Cup-ottelusta; loppulukemat Etihadilla 4-0.

Riyad Mahrezin 23. minuutilla ampuma upea vapari painui ohi Kepa Arrizabalagan, oikeaan yläkulmaan. Algerialainen on erikoistunut Bluesin kurittamiseen – kyseessä oli jo kolmas kerta kuluvalla kaudella, kun hän upotti joukkueitten keskinäisen ottelun avausmaalin.

Ei aikaakaan avausosumasta, kun Kai Havertz pelasi palloa räikeästi kädelllään boksissa. Julián Álvarez napautti rankkarin vasempaan alakulmaan, 2-0.

Tauolle mentiin tilanteessa 3-0, kun Phil Foden onnistui tekemään ottelun ensimmäisen osuman elävästä pelitilanteesta.

Graham Potter teki edelleen ahdistavammassa asemassaan tauolla kaksi vaihtoa; ulos Havertz ja Mateo Kovacic, sisään Denis Zakaria ja vasta Moldesta hankittu hyökkääjä David Datro Fofana.

Maalitalkoot olivat tauolla viimeiselle kympille saakka, kunnes Kalidou Koulibaly työnsi Fodenin selästä nurin rangaistusalueella. Mahrez tuplasi illan saldonsa täplältä.