Leandro Trossardin agentti Josy Comhair syyttää Roberto de Zerbiä Brighton-tähden nöyryyttämisestä.

Belgian maajoukkuepelaajan leirissä ollaan suuttuneita valmentajan päätöksestä pudottaa hyökkääjä kokoonpanosta ennen Liverpool-ottelua.

Manageri De Zerbi on ilmaissut olevansa tyytymätön Trossardin, 28, asenneongelmiin Qatarin MM-kisojen jälkeen. Pelaajaa ei valittu kokoonpanoon myöskään viime viikonlopun FA Cupin ottelussa Middlesbrough´ta vastaan.

Trossardin on uutisoitu lentäneen kotimaahansa Belgiaan De Zerbin päätöksestä suuttuneena. LUE LISÄÄ!

– Ennen kuin Leandro lähti Qatariin, Brightonin tarkoituksena oli saada hänelle jatkosopimus. Sitä ei syntynyt, koska osapuolet eivät päässeet sopuun. Leandro viittoi myös, että hänen on aika ottaa seuraava askel urallaan, agentti Comhair kertoi julkaisemassaan tiedotteessa.

– Leandrolla oli MM-kisojen jälkeen riita pelaajan kanssa harjoituksissa, eikä valmentaja ole sen jälkeen puhunut hänelle. Se ei tietenkään liity mitenkään hänen esityksiinsä.

– Leandrolla oli edelleen avauspaikka Southamptonia ja Arsenalia vastaan, mutta Everton-ottelussa hän oli penkillä. Häntä ei valittu kentälle, vaikka viisi vaihtoa tehtiin. Sille ei annettu mitään selitystä.

– Ennen Middlesbrough-ottelua FA Cupissa Leandro oli sanonut, että hänellä oli pohjevaivoja. Se oli myös syy siihen, että hän lopetti harjoitukset kesken.

– Sitten valmentaja käski Leandroa harjoittelemaan yksinään. Maanantaina valmentaja nöyryytti Leandroa ryhmän edessä ja välitti viestin, ettei hän halua enää nähdä häntä. Valmentaja ei ole kommunikoinut pelaajan kanssa kuukauteen. Sitä ei voi ymmärtää.

– Nyt on tärkeintä, että Brighton on yhteistyökykyinen siirtoneuvotteluissa tämän ikkunan aikana ja osoittaa asennoitumista, josta molemmat osapuolet hyötyvät.

Trossardin sopimus Brightonin kanssa on päättymässä tähän kauteen. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia Valioliigassa.

LUE MYÖS!