BBC:n Radio 5:lle puhunut ex-puolustaja Stephen Warnock näkee kasvattajaseuransa Liverpoolin lippulaivan ongelmat Jürgen Kloppin alaisuudessa. Hänen mukaansa asiat eivät sinänsä ole uusia.

– Hän on hyvin mahdollisesti ollut turhan lojaali tiettyjä pelaajia kohtaan. Tästä hänet tunnettiin jo Dortmundissa.

– Se voi pitkässä juoksussa olla tuhoisaa, vaikka lyhyellä tähtäimellä toimiikin hyvin.

Menemättä nimiin, 41-vuotias avaa ajatustaan lisää.

– Nyt on joka tapauksessa minun mielestäni se tilanne, jossa hänen on pakko muuttaa asioita. Hänen on saatava myös uusia hankintoja – mihin tietenkin tarvitaan seuran omistajatahoa. Klopp haluaa vain tietyntyyppisiä pelaajia, sellaisia jotka sopivat täsmälleen systeemiin. Tässä asiassa hän on melko itsepäinen.

Brighton-ottelun jälkeen hän sanoi että se oli huonoin peli jonka hän on nähnyt managerina. On pakko myöntää että ajattelen samoin. Siinä ottelussa nähty oli kaikkea muuta kuin sitä minkä normaalisti yhdistäisi Kloppin valmentamaan joukkueeseen. Se on iso huolenaihe.