London Evening Standardin mukaan Thomas Tuchel olisi vahvasta Chelsea-yhteydestään huolimatta kiinnostunut valmentamaan Tottenhamia, jos Antonio Conte lähtee seurasta lähikuukausina.

Conten asema on joutunut tarkkailun kohteeksi huonojen esitysten ja tulosten jälkeen. Sunnuntaina se kärsi derbytappion Arsenalille, joka jätti Spursin 14 pisteen päähän sarjaa johtavasta naapuristaan.

Italialainen on johdonmukaisesti kieltäytynyt sitoutumasta Tottenhamille kauden päättyessä, jolloin hänen sopimuksensa tulee umpeen. Seuralla on kuitenkin optio aktivoida 12 kuukauden jatkosopimus.

Tuchel on parhaillaan työttömänä saatuaan potkut Chelseasta viime vuoden syyskuussa ja nauttii tauosta jalkapallon parista.

Lontoolaislehden mukaan hän on nyt kuitenkin valmis tekemään paluun ja kuuntelemaan johtavien seurojen ehdotuksia.

Hän olisi avoin Spursin tarjoukselle, vaikka saksalaisen ei tällä hetkellä kerrota olevan yhteydessä mahdollisiin kosijoihin.

Tuchel viihtyi Lontoossa ja oli kiinnostunut myös Englannin maajoukkuepestistä ennen kuin Gareth Southgate vahvisti jäävänsä vuoden 2024 EM-kisoihin asti.

49-vuotiaan saksalaisluotsin ymmärretään opiskelevan espanjaa, mikä viittaa siihen, että hän olisi kiinnostunut myös La Ligan huipputehtävästä.

LUE MYÖS: