Chelsea on vahvistanut hankkineensa laitahyökkääjä Noni Madueken PSV Eindhovenista.

Englantia nuorten maajoukkueissa edustanut Madueke, 20, on solminut Chelsean kanssa kesään 2030 ulottuvan sopimuksen, joka sisältää option yhdestä lisävuodesta.

Lehtitietojen mukaan Madueken siirtokorvaus saattaa nousta bonusten myötä 35 miljoonaan euroon.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Noni Madueke is a Blue! 🔵

Hän edusti nuorempana Crystal Palacea ja Tottenhamia ennen kuin siirtyi Hollantiin vuonna 2018. PSV:n edustusjoukkueessa Madueke on pelannut 80 ottelua tehden niissä yhteensä 20 maalia ja syöttäen 14.

– Olen todella iloinen sopimuksestani Chelsean kanssa, joka on yksi maailman parhaista seuroista, kommentoi Madueke uuden seuransa sivuilla.

– Paluu Englantiin ja pelaaminen Valioliigassa on unelma minulle ja perheelleni, enkä malta odottaa, että pääsen aloittamaan. Olen innoissani siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, omistajan tulevaisuuden visiosta ja siitä, että pääsen tällaiseen seuraan ja voittamaan korkeimmalla tasolla.

Madueke on Chelsean kuudes hankinta tammikuun siirtoikkunassa. Aiemmin tässä kuussa lontoolaisten riveihin ovat liittyneet jo Myh’ailo Mudryk, Benoît Badiashile, Andrey Santos, David Datro Fofana ja João Félix (laina).

Lisäksi Chelsea teki tällä viikolla Athleticin mukaan tarjouksen Brightonin keskikenttäpelaajasta Moisés Caicedosta, mutta se hylättiin.