Chelsea on viime aikoina tyhjentänyt Brighton & Hove Albionia urakalla, niin valmennuksen, taustahenkilöstön kuin pelaajasiirtojenkin muodossa. Kuten aiemmin keskiviikkona kerrottiin, on rannikkoseutuseura asettamassa rajoja lontoolaisjätin rellestämiselle, nyt Bluesin tavoitteleman Moisés Caicedon hintalapun muodossa.

Laitapuolustaja Tariq Lamptey taas on Chelsean kasvatti, jonka Brighton hankki 1,2 miljoonalla eurolla omakseen tammikuussa 2020. Tiettävästi juuri tätä pelaajaa Todd Boehly ei ole vaanimassa, mutta osansa palapelissä 22-vuotiaalla saattaa silti olla.

Chelsea nimittäin on toimittaja Fabrizio Romanon mukaan havittelemassa puolustaja Malo Gustoa ranskalaisseura Lyonista. Mikäli tämä siirto toteutuu, tarvitsee Ligue 1 -joukkue paikkaajan, joksi kaavaillaan mahdollisesti juuri Lampteyä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Tariq Lamptey, one to watch in the final days of the transfer window. European clubs are informed on his situation as he could leave Brighton 🔵 #BHAFC

Olympique Lyon are among clubs now showing interest in Lamptey in case Malo Gusto leaves to join Chelsea.