Brighton on asettanut keskikenttäpelaajalleen Moisés Caicedolle sadan miljoonan punnan (noin 113 miljoonaa euroa) hintalapun, kertoo Times.

Chelsea on lehtitietojen mukaan tehnyt Caicedosta, 21, tässä kuussa jo kaksi tarjousta, joista kumpikin oli alle puolet siitä, mitä Brighton haluaa. Albion hylkäsi tarjoukset suoralta kädeltä käymättä minkäänlaisia neuvotteluja Chelsean kanssa.

Brightonin omistaja Tony Bloom ei ole aikeissa päästää enää yhtäkään avainpelaajaa tällä kaudella pois. Marc Cucurella siirtyi Chelseaan jo viime kesänä ja Leandro Trossard lähti äskettäin Arsenaliin. Lisäksi Enock Mwepu joutui lopettamaan uransa ennenaikaisesti sydänvian takia.

Caicedo sanoi tässä kuussa, että hän on täysin keskittynyt Brightoniin, mutta hän on haluttua tavaraa siirtomarkkinoilla. Myös Arsenalin ja Liverpoolin on huhuttu seuraavan Ecuadorin maajoukkuepelaajan tilannetta.

Brighton ja Chelsea ovat käyneet viime aikoina enemmänkin neuvotteluja, mutta seurojen välit eivät ole varsinaisesti lähentyneet niiden myötä. Cucurellan lisäksi Chelsea on värvännyt Brightonista myös päävalmentaja Graham Potterin ja ison osan hänen valmennusryhmästään sekä seurajohtaja Paul Winstanleyn.

Timesin mukaan Brightonin seurajohto on tympääntynyt Chelsean uusien omistajien toimintatapoihin.

Caicedon ja Brightonin sopimus on voimassa kesään 2025 saakka. Vielä ei ole tiedossa, koskeeko Brightonin uusi hintapyyntö ainoastaan kuluvaa siirtoikkunaa vai myös ensi kesää.

Moisella summalla Brighton tekisi valtavan voiton Caicedolla, joka hankittiin seuraan kaksi vuotta sitten Independiente del Vallesta viidellä miljoonalla eurolla.