Chelsean laitahyökkääjä Hakim Ziyech on Sky Sportsin mukaan Evertonin tähtäimessä, kun se kartoittaa mahdollista korvaajaa Anthony Gordonille.

Toffees olisi lähteen mukaan valmis maksamaan marokkolaisesta jopa 25 miljoonaa puntaa (noin 28 miljoonaa euroa), mikä on puolestaan saanut Chelsean harkitsemaan 29-vuotiaan myymistä.

Ziyech on ollut Stamford Bridgellä kesästä 2020 lähtien siirryttyään seuraan amsterdamilaisjätti Ajaxista noin 35 miljoonalla eurolla.

Hän on kuitenkin avannut vain kuusi ottelua seuran kaikissa kilpailuissa tällä kaudella, eikä ole onnistunut maalinteossa 15 esiintymisessään.

Chelsea on vahvistanut hyökkäystään tänä talvena muun muassa Myh’ailo Mudrykilla ja Noni Maduekella, joiden saapuminen rajoittaisi Ziyechin peliaikaa entisestään.

Samaan aikaan Newcastle neuvottelee edelleen Evertonin kanssa Gordonin jättikaupasta, joka on tuoreimpien tietojen mukaan lähellä maalia.

The Telegraphin mukaan Everton on kiinnostunut myös West Hamin entisestä maalitykistä Marko Arnautovicista, joka pelaa parhaillaan italialaisseura Bolognassa. LUE LISÄÄ!

LUE MYÖS!