Manchester United on aikoo myydä Harry Maguiren ja Scott McTominayn kuluvan kauden jälkeen, kertoo talkSPORT.

Kumpikin on jäänyt pienelle vastuulle kuluvalla kaudella Erik ten Hagin alaisuudessa.

Joukkueen kapteeni Maguire on päässyt vain neljästi avauskokoonpanoon Valioliigassa. Maguire avasi kaksi ensimmäistä sarjapeliä, ja elokuun alun jälkeen ten Hag on nostanut hänet vain kahdesti avaukseen Valioliigassa. Ten Hag luottaa ennemmin Raphaël Varaneen ja Lisandro Martíneziin toppareinaan.

Manchester United hankki Maguiren kolme ja puoli vuotta sitten noin 87 miljoonalla eurolla Leicesteristä. Maguire on sittemmin saanut valtavaa kritiikkiä peliesityksistään ja lopulta ten Hag siirsi kapteenin penkille.

McTominay on sen sijaan päässyt seitsemän kertaa avauskokoonpanoon Valioliigassa, mutta lokakuun alun jälkeen ten Hag on nimennyt hänet vain kerran avaukseen. Manchester Unitedin oman kasvatti on pelannut heikon kauden. Peliesitykset ovat jättäneet toistuvasti parantamisen varaa, eikä ten Hag näytä luottavan pelaajaansa sen suuremmin. 26-vuotias McTominay nousi edustusjoukkueeseen kaudella 2017-18.