Casemiron kaksi maalia ratkaisivat Manchester Unitedille jatkopaikan FA Cupissa. Mestaruussarjaseura Reading taipui Old Traffordilla 3.-1-lukemin.

Casemiro avasi Unitedin maalihanat toisen puoliskon 55. minuutilla. Brasilialainen juoksi boksiin vastaanottamaan Antonyn syötön ja nosti pallon verkkoihin.

Casemiron jälkimmäinen osuma syntyi vain neljä minuuttia myöhemmin. Keskikenttäpelaajan kaukolaukaus muutti Readingin Tom Holmesista suuntaa ja yllätti maalivahti Joe Lumleyn.

Readingin ongelmat kasvoivat 65. minuutilla, kun Andy Carroll lensi ulos kahdella varoituksella taklattuaan myöhässä Casemiroa. Pian punaisen kortin jälkeen Fred ohjasi lyhyen kulmapotkun jälkeen Bruno Fernandesin tarjoilusta pallon etukulmasta verkkoihin johdatten Unitedin 3-0-johtoon.

Reading sai vielä ottelun viimeisellä kaksikymppisellä kavennuksen aikaiseksi Amadou Salif Mbengue puskettua pallon Unitedin verkkoihin kulmatilanteesta. Lähemmäksi vierasjoukkue ei päässyt ja United nappasi jatkopaikan selkeällä erolla.

LUE MYÖS!